JOUR – 0702363888

Solceller/energilagring

Solceller - en kostnadseffektiv lösning

Med hjälp av inköp från en av Sveriges största elgrossister vad gäller solenergi, Rexel, och vår egen expertis som elektriker och erfarenhet av solceller erbjuder vi en lösning för att bli så kostnadseffektiv som möjligt utifrån kundens egna förutsättningar.

Vi projekterar utifrån husets verkliga förutsättningar och med kundens bästa för ögonen. Inga glädjekalkyler, inga onödiga påslag – bara rent fokus på personlig service och kvalitets-produkter, som ger mesta möjliga produktion till bästa möjliga pris.

När projekteringen är klar sköts installationen av oss eller av någon av firmans lokala samarbetspartners. Därefter kan kunden njuta av att producera sin egen el i många år framöver.

Varför investera i solceller?

Framtidssäkrat

Minimalt med underhåll och långa produktgarantier.

Ekonomiskt

Spara pengar på dyra elräkningar, få betalt vid överproduktion.

Hållbart

Skapa en bättre värld för dig och dina barn genom att producera din egen el.

Skattereduktion på solceller

Om du ska installera solceller kan du få skatte­reduktion med 20 procent av ­kostnaden för arbete och material. Det fungerar på liknande sätt som med rot och rut, men är en egen skatte­reduktion. Du får avdraget direkt på ­fakturan från företaget som utför ­installationen.

Bli mer självförsörjande med solceller

Istället för att betala dyra elräkningar producerar du din egen el och får betalt från elhandelsbolaget, dessutom får du en skattereduktion på all din överproduktion. Med garantier upp till 20 år säkrar du din elproduktion för framtiden och blir samtidigt mer självförsörjande.

Energilagring

Energilagring utnyttjas för att spara utvunnen nyttig energi som sedan kan användas vid en senare tidpunkt. Genom att utnyttja energilagring kan produktionen ske mer oberoende av konsumtionen.

Med ett energilagringssytem sparar du din egenproducerade överskottsel från dina solpaneler och kan använda den när du själv vill. Med våra solcellsbatterier kan du använda mer av din egenproducerade el och få större kontroll vid stigande elpriser.

Intresserade utav solceller?

Är ni intresserade utav solceller hos er?! Tveka inte att kontakta oss med era frågor eller för att få en offert. För att underlätta inför projektet och för att kunna ge den bästa offerten till er ber vi er att fylla i formuläret – som ni kan ladda ned på knappen nedan och sedan skicka det till oss via mail.